okt 252010
 
For at undgå for mange fejlkøb prøver jeg for det meste at tænke ove,r hvilke faktorer der kunne betyde, at jeg ikke fik brugt tingen. En af de faktorer, der står højt på listen, er om det kan vaskes, og om det kræver for meget pleje generelt. Jeg får nemlig ikke tingene brugt, hvis det skal håndvaskes eller bare på særlige programmer. Derfor bliver nedenstående buksedragt og kjole fra Miss Selfridge sorteret fra. Jeg ved bare at den hvide del på buksedragten ender med at blive grå, og så er den bare ikke så fin mere. Det skulle jo egentlig være praktisk at tingene var syet sammen, men det ender med det modsatte. Jeg synes ellers den er rigtig fin, måske skulle jeg lede efter en fin skjorte med sløjfe i stedet for?
Billeder fra missselfridge.com
 25. oktober 2010  Posted by at 08:38 Kjoler, Missselfridge, Shopping  Add comments

  3 Responses to “Kan det vaskes?”

 1. Kjolen er da ellers helt fantastisk smuk :D

 2. Tror den til venstre er forholdsvis nem at holde farven på :)) Personligt deler jeg op i kan tørre tumbles, og kan ikke. Kan ikke bunken bliver automatisk vasket på håndvask og den anden på alm. 30 grader :D

  /June
  pixeleret.blogspot.com

 3. Hej Vibeke, faldt over den her kjole, og kom til at tænke på dit indlæg. Mon ikke denne er mere praktisk og nemmere at vaske, nu når den er sort og grå. Med en asosrabat på 20% ender den med at koste lige under 300 dkk.

  Jeg overvejer den kraftigt selv. :)

  http://www.asos.com/Asos/Asos-Cable-Knit-2-In-1-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1223723&cid=2637&Rf-200=4&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=BlackGrey

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>