okt 152010
 
Så kom posten da lige med at par nye støvler. Og de er rigtig fine, hurra. De er ikke så fotogene, synes jeg, men de er lige som, jeg havde forestillet mig, og hælen har en perfekt højde, hvor man godt kan gå langt i dem. Hvis jeg endelig skulle komme med noget negativt, så er det at lynlåsen på indersiden kun er til pynt, og der er en sort en på indersiden. Sådan noget, synes jeg, er lidt fjollet, men det ødelægger ikke støvlerne for mig.
 15. oktober 2010  Posted by at 10:34 Asos, Netshopping, Seneste køb, Sko  Add comments

  11 Responses to “De nye støvler”

 1. Jeg synes faktiksk, at de er meget lækre på dine billeder end på Asos' billeder :)

  /June
  pixeleret.blogspot.com/

 2. Øøøøv, hvor skulle jeg bare være sprunget på dem da jeg så dem første gang. Nu er de udsolgt :-(

  Håber du bliver glad for dem.

 3. June: Jeg kan egentlig godt følge dig

  Anonym: Øv, der dukker nok nogle andre fine op til en billig penge, jeg synes asos er rimelig gode til det. Og mange tak, det gør jeg helt sikkert.

  – Vibeke

 4. Hvor er de fine – jeg venter stadig på mine dukker op. Og er lidt spændt på om de passer, for jeg var i tvivl med størrelsen- Hvordan er de i størrelsen, synes du?

 5. Jeg tog en str 5, og de passer perfekt. Jeg er normalt en str 38 ½ (så skifter mellem 38 og 39), har før købt et par i str 6, og de var for store. Jeg håber, de kommer snart :)

  – Vibeke

 6. Hov, det var nogle andre sko, men også hos asos.

  – Vibeke

 7. Tak for info – måske har jeg været lige frisk nok, så – jeg bruger str 40/41 og tog en 8´er. Nå, det må tiden vise. En sok er jo også godt at have plads til i kulden:-)

 8. Hej Vibeke
  Tak for tippet med de støvler. Jeg valgte at købe dem efter at du gav tippet om, at de var nedsatte. Jeg har lige fået dem ind af døren i dag, og hvor er de bare fede! Jeg glæder mig rigtig meget til at bruge dem. Tak skal du ha' :)

 9. Anonym: Tak for din kommentar, det er lige netop derfor jeg blogger. For at dele de fine ting til få penge :) Og ja, de er super fede, og gode at gå i, jeg har allerede brugt mine en del.

  – Vibeke

 10. Ej ved I om der er flere tilbage? og hvad var prisen? De er jo SÅ fantastiske.

 11. Anne: jeg tror desværre, de er helt udsolgt, men hvis jeg ser dem, skriver jeg det her :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>