sep 272010
 
Så kom krokogummistøvlerne endelig hjem. De skulle være kommet inden weekenden. Faktisk påstod Post Dk at de havde forsøgt at aflevere dem – helt sikkert jeg har ikke hørt dørtelefonen, som altid giver mig et chok, mens jeg har ligget syg derhjemme hele dagen. Jeg ringede og klagede over det, hvorefter de sagde, de ville komme med dem dagen efter. Det gjorde de bare ikke. I nat drømte jeg faktisk, at jeg endelig fik fat i dem og så var det en hvid støvle i str 27 og en rød i str 41, sikke et mareridt ;) Nå men, de rigtige gummistøvler er lige som de skal være og sålen er god solid og de er fine krokoagtige. Så kan regnen bare komme! (eller nej, helst ikke).
 27. september 2010  Posted by at 20:46 Missselfridge, Sko  Add comments

  4 Responses to “Krokodillerne er kommet”

  1. Hvor købte du dem henne og til hvor meget? :)

  2. De er fra Miss Selfridge, jeg gav 225kr. Jeg skrev også om dem her

    – Vibeke

  3. Det var da billigt! Sidsel leder nemlig efter nogen fra Hunter til billige penge, men de der er da mindst lige så gode/pæne :)

  4. Ja, jeg er ihvertfald glad for mine, men jeg har ikke prøvet dem i regnvej endnu. Skaftet går nok ikke helt så højt op som Hunters.

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>