sep 102010
 
“Åh velkommen til Kbh Vibeke, vil du se Rådhuspladsen? For så kan vi da lige holde her i 15-20min. Og så kan vi køre lidt længere og så holde lidt igen, så du rigtig kan kigge” Lige pludselig tog en bustur, der normalt tager max 10 min, i stedet 40 min, hvilket er ekstra sjovt, når man lige har siddet i toget i knap tre timer. Jeg endte med at hive mit Harper’s frem og prøve at lade som ingen i håb om, at trafikken ville tro, jeg var ligeglad og holde op med at drille. Det virkede ikke… 
Trafikken ved Rådhuspladsen – Undertegnede, der lod som ingenting -
 Politibil, der ikke kunne komme frem pga trafikken ved Ågade.
 10. september 2010  Posted by at 18:53 Brok  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>