sep 082010
 
Jeg kunne egentlig godt tænke mig et par lyse stiletter i stil med nedenstående (som er i læder fra Boohoo), det er ikke noget der findes i min garderobe allerede, og jeg synes, det er super fint til bare ben, men jeg kunne også finde på at bruge dem med sorte strømpebukser i. Måske ville det være bedre med noget med nogle remme over? De sidder jo bedre fast. Jagten er ihvertfald sat i gang nu, det er dog ikke noget, jeg har travlt med, jeg har nemlig ikke flere shoppepenge at gøre godt med, for kl halv to i nat kom der en mail fra ASOS, om at de havde sendt min bestilling afsted. Den indeholder selvfølgelig den fine læderjakke. Ih, hvor jeg glæder mig til at modtage den.
Billede fra boohoo.com
 8. september 2010  Posted by at 10:48 Boohoo, Nude, Sko, Ønsker  Add comments

  2 Responses to “På ønskelisten”

  1. de er også super søde :)

  2. Rigtig fine sko, og da ikke galt hva :) så er det nemt at blive fristet ;)

    //Ditte

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>