sep 062010
 
Jeg var lige et smut i H&M tidligere for første i gang i lang tid. Der var faktisk mange fine ting – selv i min kedelige H&M. Jakken koster 299kr, og det var ret svært at fange farven, men jeg tror, den ville være god både til et rent sort outfit eller et med de fine brændte farver, der er så mange af lige nu. 
Jeg kan ikke helt beslutte mig for at det er leggins eller bukser, men de er ihverfald rigtig fine, og jeg synes også teksturen var ret lækker, selvom de ikke er i ægte læder. De koster 199kr, og hvis ikke var fordi jeg har noget med leggins, så havde jeg nok hapset dem (så det er sgu nok leggins)
Armbåndet derimod var vist i læder og ville være rigtig godt til sort i sort, så der kan komme lidt struktur i. Det er lidt svært at se, hvordan det er, men jeg vil anbefale at kigge på det. Det er hermed på min overvejelses-liste. Det koster 69,95kr
Sidst men ikke mindst var der det lille tørklæde. Jeg gætter på det er ca 180cm x 20cm og koster kun 29,95kr – perfekt til at få lidt leo ind garderoben (hvis der nogle der ikke har det) uden det bliver for meget eller for dyrt. 
På tørklæde-billedet kan man også lidt af mit seneste køb, som jeg er helt vild med. Det kommer senere.  
Forresten så havde Føtex i Storcenter Nord ét par røde converse str 36 til 150kr.
 6. september 2010  Posted by at 19:08 Dyreprint, H og M, Ønsker  Add comments

  4 Responses to “Spottet: læder og leo”

  1. Uh, legginsne ser nice ud – er der lommer bagpå? og ved du om de er højtaljede? :)

    - Ditte

  2. Ditte: det tror jeg desværre ikke, men jeg er ikke helt sikker.

    – Vibeke

  3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  4. Ovenstående indlæg blev slettet, da det bar præg af spam.

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>