sep 052010
 
Det er, når jeg ser sådan en ring, at jeg ærger mig over, at jeg ikke kan lide at gå med ringe, for den er da virkelig fin. Jeg er generelt ret vild med stjerner og især asymmetriske stjerner, men jeg ender altid med at tage ringen af hvis jeg har forsøgt at tage en på, jeg er bare meget mere til halskæder og armbånd. Jeg kan vel trøste mig med at jeg sparer de penge. Ringen er fra Topshop og koster £12,50.  
Billede fra topshop.com
 5. september 2010  Posted by at 16:38 Brok, Smykker, Topshop  Add comments

  2 Responses to “Riiing riiing”

  1. Jeg elsker ringe – denne er virkelig skøn!!!

    :)
    http://so-this-season.blogspot.com/

  2. Jeg kan også godt lide at se på dem, de skal bare ikke sidde på mine fingre ;)

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>