aug 302010
 
I dag har jeg min fine prikkede kjole fra H&M  (også H&M) på. Ih, vi skal nok blive gode venner, ligesom min dejlige denimjakke der nu køre på andet år og mine elskede laksko fra Føtex, der nu har to år på bagen. Nok nogle af de bedste 30kr, jeg nogensinde har givet ud. Desværre kan jeg godt se, at de begynder at være lidt brugte, men de har nu holdt meget godt, og jeg regner med, de holder efteråret ud. Har jeg forresten nævnt, hvor meget jeg hader at stille op til foto offentlige steder? Jeg føler mig bare så narcisistisk og fjollet –  nogle gange egner jeg mig ikke så meget til at være blogger.
 30. august 2010  Posted by at 21:19 Føtex, H og M, Jakker, Kjoler, Klædeskabet, Sko  Add comments

  3 Responses to “Dagens – en smule fjollet”

 1. Jeg synes altså at det er et rigtig fint billede og et vildt lækkert outfit :)

 2. Fint outfit :D
  Og forstår hvad du mener – heller ikke altid jeg synes det er super rart ;)

  Michelle :)

 3. Belinda: tak, men jeg står jo bare ;)

  Michelle: Jeg kan seriøst blive rød i hovedet, hvis der er andre mennesker, men jeg er også lidt genert ;)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>