aug 272010
 
I oktobers da jeg stod i Forever21 i New York, kiggede jeg på begge af nedenstående armbånd. Jeg ville egentlig have haft det øverste, men da jeg ikke fik købt det i første omgang, og det efterfølgende var udsolgt, jeg endte med at købe det andet, som jeg også synes er rigtig fint. Nu er jeg jo ikke sikker på, at det øverste armbånd er helt magen til det, jeg så i Forever21, for dette er faktisk fra Boohoo og kan købes for £10. Ikke at jeg har tænkt mig at købe det, nu hvor jeg har det andet, men det er en anbefaling, for jeg er rigtig glad for mit, hvilket også minder mig om, at jeg skal bruge det mere. Du finder det her.
Billeder fra boohoo.com – privat
 27. august 2010  Posted by at 21:38 Boohoo, Forever21, Smykker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>