jul 272010
 
Ja, det blev jo ikke til så meget shopping. Der var nogle fine butikker også genbrug, men jeg synes egentlig, det var ret dyrt, især i forhold til priserne på mad. De genbrug, jeg nåede at støde på, var også noget dyre, og jeg gider altså ikke betale mange penge for brugt tøj – lige meget hvor meget vintage. det så er. Alligevel er jeg måske lidt ærgerlig over, at tre ud af mine i alt fire køb er fra H&M… På den anden side er jeg glad for dem, så det går jo nok.
Kjolen koster 19,95€ (ca 150kr), og er jo bare en ideel prikket kjole. Bukserne er fake læder (lederhosen, hehe) og har fine lapper på knæene og så var de sat ned til 9€ (67kr). Mit sidste H&M-køb er leoskoene, som jeg også skrev om inden jeg tog afsted. Der var masser af dem i Berlin, så jeg tænkte, at der også var nok i Kbh, men jeg hapsede dem lige for en sikkerheds skyld, og til 9,95€ (75kr) var det ikke så svært.  
Mit fjerde køb er i den grad turistet, og det blev også købt en en souvenirshop ved Brandenburger Tor, men jeg synes bare, det var så fint og så kostede det 3,95€ (30kr), så det blev jeg nødt til. Det er altså cool, synes jeg ;)
 27. juli 2010  Posted by at 21:08 Dyreprint, H og M, Kjoler, Rejser, Seneste køb  Add comments

  3 Responses to “Lederhosen og andet godt.”

 1. De leo sko er altså også bare virkelig flotte!
  Og også lækre fake-læder bukser! Er jeg selv på jagt efter.
  Og hvis man endelig skal være turist, så skal man da være det helt igennem, så synes sådan et net er max i orden, og så er det jo brugbart ;) ikke en eller anden figur der står og fylder.

 2. Jeg er bare så vild med den kjole! Den er vildt sød (-:

 3. Michelle: Ja, nettet blev allerede brugt, da jeg skulle købe mad ind på vej hjem fra lufthavnen, så det kan man da kalde brugbart ;)

  Frk. Emma: Åh ja, den er!

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>