jun 302010
 
Så kom jeg hjem til Århus – til en fuld postkasse og en varm lejlighed. Jeg fejrede hjemkosten med oreos og mælk. Det er ikke kun mig der er kommet hjem i dag, min veninde er kommet hjem efter et helt år i Australien, uh, hvor jeg glæder mig til at se hende (hvilket jeg skal på fredag).
Og så lige lidt negle, det er en grå neglelak fra Tiger med  Essies Cool-lots ovenpå. Jeg kan godt lide den glimtende effekt. Jeg tror jeg vil prøve Cool-lots på andre lakke – måske nogle der er lidt mere sommerlige også

 30. juni 2010  Posted by at 19:41 Essie, Mad, Skønhed, Tiger  Add comments

  3 Responses to “Hjemme igen”

  1. Mmmh, godt valg af “hjemkomstmad” :D
    Kig forbi, hvis du lyster :D

  2. Ja ikke? Det må jeg lige gøre :)

    - Vibeke

  3. MMH OREOS !! Mums !! Et helt år – hvad har hun lavet ? Hannah !!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>