jun 172010
 
Jeg er blevet ret vild med tanken om sorte pailletter og orange, og derfor så dagens tøj således ud. Toppen er det midlertidige resultat af blegningen, men jeg kan egentlig godt lide farven, så jeg ved ikke, om jeg skal blege videre. På den anden side gad jeg også, hvis den var mindre sort og havde nogle pailletter.
 17. juni 2010  Posted by at 20:25 DIY, Klædeskabet, Pailletter  Add comments

  2 Responses to “Sort og orange”

  1. synes toppen er lige som den skal være! :D

  2. Tak, jeg har heller ikke pillet mere ved den, selvom jeg stadig overvejer nogle pailletter.

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>