jun 052010
 
Det er jo næsten som at være i zoologisk have, når man kigger på clutches for tiden. Hvilket dyr er du til? Jeg kan som jeg har skrevet før kan jeg godt lide giraffen, men syntes måske den skuffede lidt da jeg stod med den i hånden.
Jeg har ellers været ude og nyde det gode vejr med kæresten i dag, jeg håber også I har nydt solen (man ved jo ikke, om det er det eneste gang denne sommer, sådan den danske sommer nogle gange arter sig)
Billeder fra asos.com – shop.hm.com – boohoo.com – ginatricot.com.
Fugl fra asos.com – Giraf fra H&M – Leopard fra Boohoo – Zebra fra Gina Tricot
 5. juni 2010  Posted by at 20:09 Asos, Boohoo, Gina Tricot, H og M, Tasker  Add comments

  4 Responses to “Dyre-tasker”

 1. Jeg er helt vildt med den med fjer !! Den må jeg vist lig tjekke ud på asos.com

  Pernille

 2. Hvorfor skuffede giraffen?

  Jeg har ligget inde en del af dagen med sol eksem, øv øv. Lad os krydse fingre for at der kommer mere sol denne sommer!!

 3. Pernille: Ja, jeg har også kigget på den mange gange. Kom forresten i tanke om at det var dig, der viste mig asos første gang for 100år siden ;)

  Michelle: Hmm, jeg ved det ikke helt, den virkede bare ikke rigtig. Øv med soleksemen, det får jeg også nogle gange (specielt da jeg på roskilde sidste år, og der var ikke meget skygge :/ ). God bedring!

  – Vibeke

 4. Var det? SEJT :) haha

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>