maj 302010
 
I går sad jeg i toget mellem Århus og Kbh, der sad også nogle kvinder i slutningen af tyverne, og de lavede ikke andet end at brokke sig til hinanden hele vejen! En af de ting de blev gennembrokket, var en veninde der var blevet mor og som åbenbart kun kunne snakke om det barn. De lød ikke som nogle særlig gode gode veninder, der var ihvertfald ikke meget forståelse fra dem. På den anden side kender jeg jo ikke veninden, og hun er måske rigtig slem, men der var ikke et eneste positivt ord om den veninde eller barnet, og så blev det godt nok lidt ensporet at høre på (“men Vibeke du kunne jo bare lade være med at lytte” – ja og folk der brokker sig hvisker jo… ) .
Nå men det jeg vil frem til er 1. Næste gang du sidder og brokker dig så tænk lige over, hvor lang tid du har brugt på det, hvilket også gælder mig selv. 2. Jeg er glad for at min veninde, Pernille, godt kan snakke om andet end sit barn – jeg har så til gengæld faktisk lyst til at høre om søde William, for det er da en kæmpe ting at få et barn, og når sådan en ting sker for min veninde, så jeg da også interesseret i det.
Nu har Pernille så lige startet en blog om at være på barsel, hvilket jeg er glad for, så kan jeg nemlig få lidt mere indsigt i, hvordan hendes dagligdag ser ud, efter hun har fået William. Og så vil jeg da også anbefale den, for jeg synes at Pernille er rigtig god til både at være mor og veninde, og jeg vil gerne lige så cool mor, som hun er, når jeg får børn. I kan finde hendes blog her.   

Det er forresten lidt sjovt, at mine veninder er begyndt at blogge, og så kan jeg godt lide, at vi dækker så bredt som mode, planter, Holland og børn. Nu har vi kendt hinanden snart 17-20år så selvom vi er forskellige, så har vi også en del tilfældes.

 30. maj 2010  Posted by at 10:19 Andet, Bloggen, Brok  Add comments

  4 Responses to “Når jeg får børn”

 1. Ihh mange tak for den ros :) det gør mig rigtig stolt :) haha
  Og tak for linket !

  Og jeg syntes at det er ligeså meget den nybagte mors ansvar at holde veninderne og venskabet ved lige, som det er venindernes ansvar – lad os håbe de ure, brokkende veninder får pejlet sig ind på hinanden igen hahha :)
  GLæder mig til at se dig imorgen ..

 2. Pernille: Det var så lidt! DOg du har ret i det skal gå begge veje :)

  – Vibeke

 3. Godt indlæg :) Er selv enig, håber at det får tankerne til at rulle hos folk – gjorde det i hvert fald hos mig. Og tak for linket, sikke en sød blog :)

  Sol
  http://www.echoesbysol.blogspot.com

 4. Sol: tak skal du have, det er jeg glad for :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>