maj 272010
 
I dag har jeg haft fri, og jeg har bestemt holdt fri og lavet ingenting. Det trængte jeg også til. Dagens vilde udskejelser har været en smoothie og en lille tur i botanisk have (dog ikke samtidigt, det skulle nødigt blive for hårdt).  Dagens tøj bærer også præg af afslapning med pailletharemsbukser og løs tank.
 27. maj 2010  Posted by at 17:04 Klædeskabet, Pailletter  Add comments

  3 Responses to “Fridag”

  1. Det er et rigtig fint outfit :)

  2. Flere paliet haremsbukser! I love it!
    Hvor er disse nu fra? :-)

    hvilke sko sammensætter du dem med?

  3. Pernille: Tak :)

    Michelle: Det er de samme som som de sorte ;)Jeg købte dem sammen på udsalg for 100kr. Jeg bruger mine velourgummisko fra H&M til. Jeg skal nok huske at tage billeder af sko også :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>