maj 232010
 
Jeg har bare ingen steder at gøre af mine smykker, og det er så frustrerende, for så ligger de bare og roder, og jeg får dem ikke brugt, fordi de bliver rodet helt sammen. Det nytter ikke med et fint smykkeskrin for tingene fylder alt for meget. Jeg ville så gerne hænge halkæderne op på en knagerække, så de ikke filterede sammen, men der er bare ingen steder at hænge knagerækken, og så er jeg jo lige vidt. Jeg har heller ikke stødt ind i et stativ, der var højt nok endnu.  Pt har jeg kig på nogle holdere til armbåndene på ebay, men de er ikke så kønne – på den anden side er jeg ved at være lidt desperat. Hvis der er nogen, der kender en smart måde, der ikke er at alm skrin, knagerække eller stativ, så sig endelig til. Nå ja, jeg har haft halskæderne hængende på en bøjle, men det er der ikke plads til mere. 
 23. maj 2010  Posted by at 19:26 Brok, Smykker  Add comments

  14 Responses to “Smykkerod”

 1. Hej Vibeke,

  Jeg har løst problemet ved at sætte små kroge på indersiden af garderobeskabet. Nogle typer armbånd samler jeg i silkebånd og hænger dem på krogene. Det samme kan du gøre med ringe. Pilgrim og DyrbergKern giver små gennemsigtige tylsposer med, når man køber smykker der, men dem må man jo selv kunne sy. De er også super til at skabe overblik, når de hænger på skabslågen.

  Det betyder altsammen, at jeg kan se smykkerne samtidigt med at jeg ser på mine bluser og kjoler og så får jeg brugt mine smykker noget mere end det ellers ville være tilfældet.

  Mvh Liselotte

 2. Liselotte, det lyder som en god idé, mit skab er bare så proppet at der ikke rigtig kan være mere og der er ingen døre :/ jeg tror jeg vil overveje det alligevel :) Tak for tip

  – Vibeke

 3. Nu fik du mig ind og rydde op i min egen samling;-). Jeg har to Malene Birger halskæder i sort, som jeg beklageligvis ikke kan finde ud af at bruge. Men du er jo en “halskædebruger”, vil du have dem frit og kvit?

  De er fra 2008 vinter og sommer 2009.

  Mvh Liselotte

 4. Hvor er det sødt af dig :) Det er altså ikke fordi jeg ikke vil have dem, men det kan jeg ikke tage imod. Har du ikke nogle veninder, der ville blive glade for dem? Mange tak ellers :)

  – Vibeke

 5. Jo, det kan du og nej, jeg kender ikke nogle, der er de helt store smykkebrugere.

  Desuden er mit tøjbudget en smule over dit, så ulykken at jeg ikke har brugt dem, er ikke så stor endda.

  Jeg købte dem sammen med nogle Malene Birger tøjkøb, men må erkende, at jeg bare ikke kan finde ud af det med store halskæder.

  Mvh

  Liselotte

 6. Jeg er bare ikke så god til at tage imod gaver hverken fra firmaer eller læsere for den sags skyld, så derfor må jeg sige nej tak. Men jeg sætter pris på det :)

  – Vibeke

 7. jeg har et højt smykkestativ, hvor mine halskæder hænger fra. De har nogle rigtig fine stativer i smyks.dk, men det er vist mest til øreringe.
  KH Line

 8. Ok, jeg ville bare gerne se dem blive brugt. Måske skulle jeg sende dem videre via den lokale genbrugsbutik sammen med de to MB-bælter, der også dukkede op i oprydningen.

  Hvad med kroge på siden af dit skab? Hvis du har svært ved at være i det, fylder det jo nok ikke en hel væg og har derfor en side – og ellers skal du vist til at rydde op:-).

  Mvh

  Liselotte

 9. hej.
  før i tiden havde jeg også et kæmpe rod í mine halskæder, men købte små selvklistrende knager i Bilka, og de koster kun 25,- for 6 stk. nu hænger de på indersiden af min skabslåge, og det gør det hele meget lettere at overskue :)

  der er billed på min blog http://highstreethunter.blogspot.com/

 10. Jeg har faktisk købt et køkken-“stativ i Ikea, hvor det vist er meningen, at der skal stå planter og opvaskegrejer, MEN dét er intet mindre end perfekt til smykker – jeg har mine halskæder hængende på kroge, øreringene siddende på selve stativet og stikkerne liggende… bla bla bla – ved du hvad?!
  Når jeg kommer hjem fra pinseferie i morgen aften, skal jeg flashe det på min blog – personligt synes jeg, det er SÅ smart ;-D
  /xxx Nete

 11. SÅ!
  Hvis du lyster, så kig forbi
  http://confashionsblog.blogspot.com/
  jeg har lige lagt mit “smykkeskrin” op :-D
  /xxx Nete

 12. Line: tak det må jeg lige se på :)

  Liselotte: Det kan jeg godt forstå. Det lyder som en god idé med give det til fx folkekirkens nødhjælp :) Jeg overvejer pt kroge.

  Helene: kan de også holde tunge kæder? Jeg har nemlig nogen til viskestykker, men jeg synes godt, de kan være lidt svage.

  Nete: tak :) Det må jeg da lige få det på :)

  – Vibeke

 13. Hej :)

  Jeg ved ikke, om du har plads til dette, når du ikke har plads til knagerækker, men jeg opbevarer mine halskæder på en gammel opslagstavle, hvor jeg har revet listerne af og derefter betrukket tavlen med sort stof. Så sætter jeg bare halskæderne fast med nogle nipsenåle.

 14. Anonym: Nej, jeg har nok ikke plads, men det er en god idé, den vil jeg huske når jeg engang flytter.

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>