maj 222010
 
Jeg ved ikke, hvad der sker for tiden, jeg køber sort/hvide kjoler i et væk, og imens er jeg helt vild, hver gang jeg ser en klar farve. Da jeg så de fine røde kilehælssandaler fra Topshop (nederst til højre), fik jeg lyst til at købe dem med det samme. Det gjorde jeg dog ikke, men jeg tror, jeg skal et smut i Føtex næste uge og kigge på dem øvest i midten, som jeg så i reklameavisen og som koster 49,95kr. De er fine, flade og billige. De andre tre vil jeg også gerne have fat i.
Billeder fra shop.hm.com – foetex.dk – missselfridge.com – asos.com – topshop.com
Øverst fra venstre: H&M 179kr – Føtex 49,95kr – Miss Selfridge £35 – Asos £29,50 – Topshop £68
 22. maj 2010  Posted by at 15:53 Asos, Føtex, H og M, Missselfridge, Sko, Topshop, Ønsker  Add comments

  5 Responses to “Røde fødder”

 1. Jeg har normalt ikke været vild med modeller der ligner dem du har her, fra Topshop, men hold da skisme hvor er de bare fede!

  De andre er også rigtig fine, kan godt lide tanken om røde sko – men hvordan man matcher det er mig et mysterie, hvad gør du?

  Ville gerne selv gå i sort/hvidt og så matche det med farver men har aldrig formået et få det til at lykkes, måske du kunne hjælpe ;-)

 2. Uh.. Jeg leder forsat efter de perfekte røde sko i den rigtige røde farve, fandt et par sidste vinter men måtte opgive at gå med dem, da de spiste huden på mine tæer.
  Meen med besværlige fødder er jeg forsat på jagt.

 3. De først fra H&M er ekstrem så i størrelsen.
  Jeg skulle helt op i en 41 for at få dem på min fod og er normalt 38-39

 4. De røde fra Føtex er da egentlig ret søde. Og selvom sko fra Føtex ikke holder hele livet, så er 49,95 da heller ikke ret meget at smide efter dem.

 5. Michelle: Altså deminshorts og en hvid t-shirt ville jo være fantastiske til røde sko. Hvis jeg var vild ville mikse dem med en mintgrøn kjole. Mht til sort/hvid så jeg ret vild med det etniske og tribal inspirerede.

  Scient: Øv med skoene, jeg kender godt det med at leder efter det perfekte.

  Samano: Tak for anmeldelse!

  Kittie: I forhold til prisen har mine føtex sko generelt holdt sig fint.

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>