maj 192010
 
Jeg så lige de har ambånd i H&M forleden til 39,95kr for dem allesammen. Jeg overvejer dem stadig, da jeg måske er ved at være lidt træt af pyramidenitter, på den anden side synes de ser fede ud. Er du træt af nitterne? 
 19. maj 2010  Posted by at 10:50 H og M, Nitter, Smykker  Add comments

  4 Responses to “40 kroners nittearmbånd”

 1. Jeg er vist efterhånden nået til det punkt hvor jeg har fået nok af nitter, jeg har godt nok aldrig haft ret mange, men nu gider jeg heller ikke rigtig se dem på andre. Næh nej, jeg synes vi skal have nogle flere blomster og sommer ting frem :-D

 2. Jeg er sørme lidt træt af dem! De har aldrig sagt mig noget, men lige som Kathrine så er jeg også ved at være lidt træt af at se dem. Nu er vi klar til noget nyt og spændende mode :)

 3. Jeg tror de kunne være fede, hvis man mixede dem ordenligt – f.eks. tonede dem lidt ned med nogle andre armbånd eller noget imellem.
  Så ville nitter være okay – men ellers er jeg også lidt træt af de almindelige, til gengæld fandt jeg de super sejeste nitte armbånd (med andre slags nitter) på trendsales :-)

  ( http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=15764581&forum=167&road=my_replies&search=0&sort=&status= )
  jeg ved ikke om linket virker, men så er det da prøvet.

  Til 40 kr synes jeg det er til at overleve ;-)

 4. Ja I har nok ret, det er ihvertfald ikke, dem der skal være i fokus. Men som Michelle, tror jeg det kunne være fedt hvis man mixede det godt (og ikke satte det sammen med en læderjakke)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>