maj 082010
 
Jeg vågnede ved femtiden og kunne ikke sove mere, alligevel blev jeg liggende helt til kvart i seks, før jeg stod op. Noget af den første jeg så gjorde var at tænde for radioen, og tror I så ikke, at jeg kommer lige ind i Nephews “Sov for satan”? Jo tak jeg har prøvet… Dumme radio.
Det er ikke den eneste gang, at radioen er har været dum på den måde. Jeg sov engang hjemme hos min kæreste, vores forhold må have været forholdsvis nyt,  for det var en af første gange vi sov sammen på en hverdag. Min kæreste havde nemlig sat clockradioen. Inden jeg fortæller resten, skal det lige siges, at jeg sover meget let, dengang jeg havde et rigtig vækkeur, vågnede jeg af det lille “klik”, det sagde, inden det gik i gang med at bippe. Min kæreste derimod har virkelig svært ved at vågne om morgenen, han sover meget tungt og skal ofte vækkes flere gange. Og det betød også, at da han dengang satte clockradioen, så havde han skruet heeelt op. Den morgen vågnede jeg, da Johan Olsen fra Magtens Korridorer på fuld skrue brølede Looooooorteparhold, jeg satte mig op i sengen med det største chok, mit hjerte hammerede med 200km/t, og jeg vendte mig i panik for at se, hvorfor min kæreste dog ikke havde skruet ned eller slukket – det havde han så ikke, fordi han stadig sov. Selvom det ikke er min kærestes skyld, at han sover tungt, så mumlede jeg vist stadig noget med lorteparforhold den morgen…
 8. maj 2010  Posted by at 08:11 Andet, Brok, Musik  Add comments

  5 Responses to “Sov for satan”

 1. For satan, du gav hvertfald mig en god start på dagen – hvor er det tragi komisk!
  Men du fik mig til at grine højlydt, håber det hjælper lidt ;)
  God weekend.

 2. Michelle: Det hjælper ihvertfald, jeg har også selv grint af historien bagefter ;) Tak, i lige måde :)

  – Vibeke

 3. haha, ser ud til at dig og radioen har nogle ting i skal have afklaret mellem hinanden :) lyder skrækkeligt/forunderligt det hele.

  -fin blog!

 4. Sara: ja, men det meste af tiden er vi nu gode venner ;) Tak!

  – Vibeke

 5. Du er ikke den eneste der sover let.

  Jeg har altid min telefon på lydløs med vibrator, simpelthen fordi jeg på et tidspunkt fik sms'er på tidspunkter hvor jeg sov og jeg vågnede altid op med et sæt og kraftig hjertebanken.

  Når jeg efter fest ikke har haft muligheden for at sove hjemme i min seng af den ene eller anden grund, så har jeg sovet SÅ elendigt fordi enhver lyd er blevet registreret.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>