maj 052010
 
Det er i den grad discounttøj i dag. Toppen købte jeg i går hos H&M til 39,95kr, og pailletbukserne fra Vero Moda købte jeg jo på udsalg til 50kr. Halskæden er min dejlige stjernehalskæde, som jeg har forsømt lidt til del for koglehalskæden, men den er jo DIY og har vel kostet ca 20-25kr
 5. maj 2010  Posted by at 14:47 DIY, H og M, Klædeskabet, Pailletter, Vero moda  Add comments

  11 Responses to “Striber og pailletter”

 1. Hvor ser det outfit bare rigtig behageligt ud :)

 2. Hi HI tak fordi du kigger med, jeg har lidt svært ved at finde rundt… :)

 3. Kristina: tak, det synes jeg også :)¨

  Pernille:Det er det også :) orker heller ikke andet fordi kroppen brokker sig.

  Rikke: Jamen selvfølgelig, du skal bare sige til, hvis du har bruge for hjælp :)

  – Vibeke

 4. Det er det værste ved mode blogs – når personen har noget på man bare SÅ gerne selv ville eje, og man ikke kan finde det ;)
  Jeg synes det er et dejligt outfit! GI MIG! ;)

 5. Michelle: Tak, det er så til gengæld noget af det bedste at så sådan en kommentar :) Men det er altså ikke så svært at få fat i, toppen er jo stadig i butikkerne, halskæden var nem at lave, og man kan stadig få rimelig billige pailletbukser hos fx Vila og Asos.

  – Vibeke

 6. Vibeke: Det var også lidt meningen at komplimentere dig ;) Ja – jeg skal på fisketorvet i weekenden så må se om jeg kan finde noget der for synes ikke jeg har været heldig her på nettet, dem jeg har fundet har siddet stramt over det hele, ligesom alm. bukser eller leggins, men det ligner at dine sidder lidt løst og det synes jeg er meget federe! :)
  Jeg er vild med din blog også iøvrigt! Følger med dagligt :)

 7. Tak skal du have Michelle :)

  – Vibeke

 8. Hej igen Vibeke.
  Må jeg låne billedet af dig til min blog? Da jeg skriver et indlæg om de paliet haremsbukser jeg ikke kan finde, men som jeg har været forelsket i siden jeg så dem her på din blog :-)

  Vh Michelle

 9. Ps. jeg skal selvfølgelig nok skrive din blog på, og at jeg har lånt billedet af dig :-)

 10. Michelle: ja det må du gerne :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>