maj 032010
 
Det er godt nok sjældent, jeg gider at skrive om de pressemeddelser, jeg får, men jeg nåede faktisk at tænke “øv”, fordi jeg ikke er i København d. 7. maj, da jeg læste om Kreativ Havefest, så nu vil jeg lige dele det med jer, hvis nu I var i nærheden. Det er kunstnernetværket Grafisk Have, der holder havefest, i forbindelse med projeket Have på Tur som de har lavet sammen med nogle RUCer på på linjen Performance Design. Der vil være hemmelig kunstinstallation, stangtennis, pølser på grillen, musik og gratis Coronaer og Sommersby til det hurtige. Det kommer til at foregå i Enghaveparken fredag d. 7. maj fra kl 14.00. Jeg synes, det lyder spændende.
 3. maj 2010  Posted by at 20:22 Kunst  Add comments

  2 Responses to “Havefest”

  1. Det er jeg også inviteret til, men kan heller ikke deltage. Tror det bliver hyggeligt.

    /Chau

  2. Chau: ja, det tror jeg nemlig også!

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>