apr 272010
 
Okay, jeg har indset at det kun bliver til en kjole i aften, til gengæld bliver det den jeg er mest vild med men den den gennemsigtige strand kjole med leoprint. Og ja, den er gennemsigtig – i mangel af bedre har jeg brugt en maxinederdel som underkjole, hvilket faktisk ikke var helt dumt, der skal noget under når man ikke er på stranden eller meget modig. Den er rimelig lang, den når i hvertfald gulvet med mine 1,7m. Farven er skarp gul, det synes jeg er ret fedt. Ih, hvor jeg glæder mig til at gå sommeren i møde med den kjole på!
 27. april 2010  Posted by at 22:16 Dyreprint, H og M, Kjoler, Klædeskabet, Seneste køb  Add comments

  4 Responses to “H&Ms leomaxikjole”

 1. Nej, hvor er den super fin!

 2. hvor er den god til dig!
  havde du ikke også den stribede med hjem igår?
  hvis svaret er ja, hvilken størrelse var det så, og hvor høj er du?

 3. Du er altså ret lækker, Vibeke :-)

 4. Jeanett: Ja, kan helt sikkert anbefale den :)

  Anne Louise: jeg er ca 1,70m, du kan se den stribede i det andet indlæg nu.

  Mette: Tak, det er altså også en god kjole :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>