apr 192010
 

I dag da kæresten og jeg hang vasketøj til tørre, fik jeg fat i en af mine kjoler og udbrød “Ih, det er en af mine yndlingskjoler!”, kæresten svarede så, at det var heldigt jeg kunne nyde den, mens jeg hang den op. Ja ja kæreste… Nå men, jeg kom til at tænke over, at jeg ikke kun kan lide at have mit yndlingstøj på, jeg kan også ret godt kan lide at se på det! Min drømmegarderobe er overhovedet ikke kordineret og med godt basistøj i lækre kvaliteter, næ den ville være et kaos at kjoler, som jeg kunne kigge på i timevis. Den ser ikke helt sådan ud endnu, men jeg tror faktisk, jeg vil gå i modsatte retning af godt shoppestil og gå efter ting jeg synes er flotte og spændende at se på, og ikke om de passer med resten garderoben (selvfølgelig skal jeg stadig kunne gå med det). Og så vil jeg betragte mine yndlingskjoler mere som kunst end “bare” tøj. Jep lige lidt tanker herfra, undskyld, hvis de ikke er helt sammenhængende. Nedenstående er forresten kjolen jeg fik fat i, den kunne da godt hænge på en væg…

 19. april 2010  Posted by at 21:11 Andet, Klædeskabet, Kunst, Ønsker  Add comments

  6 Responses to “Tøjtanker”

 1. Haha – jeg forstår dig sagtens. Det er måske ikke helt det samme, men i går, da jeg solgte ud at mit gamle tøj og tilbehør på loppemarked, snakkede jeg med min veninde om, at jeg har noget tøj, som jeg går meget sjældent med, men som jeg ALDRIG kunne finde på at skille mig af med. Fordi det er for smukt. Og selvom det ikke er til meget nytte, når det hænger der i skabet og kun bliver luftet en sjælden gang, er glæden over bare at eje det og kigge på det kæmpe stor :)

  /Maria

 2. Maria: Lige præcis! Godt der er nogen, som forstår mig ;)

  – Vibeke

 3. Sådan har jeg det faktisk også – men mest med sko… Især sko, jeg i praksis ikke kan gå i, fordi de er alt for høje. Måske man skulle begynde at investere og bruge dem som pynt i stuen i stedet? (Kæresten ville nok blive slemt begejstret – not!)

  Kh
  Mette

 4. Jeg går heller så meget ind for basis ting. Jeg køber også bare ting jeg synes er lækre eller smukke.
  Jeg går ikke så meget op i om ting passer sammen, men engang i mellem må man købe et par basis ting desværre.

 5. Sådan har jeg shoppet hele mit liv. 90 % af det jeg køber, bliver købt fordi det er smukt/sjovt/lækkert og så må jeg se om det passer sammen med det jeg har derhjemme. Så nogle gange ender jeg måske med nogle lidt spøjse kombinationer :)

 6. Mette: Du skal bare lade være med at kalde dem sko ;) Jeg tror heller ikke min kæreste ville være så glad for at der hang kjoler på væggene

  Samano: Jeg skifter lidt, om det er det ene eller det andet.

  Pernille: Jeg tror godt, jeg kan leve med at se lidt spøjs ud nogle gange ;)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>