apr 132010
 
Min pande- og bihulebetændelse er næsten forsvundet, så nu er det bare en slem forkølelse. Det var meget heldigt, for stedet, hvor jeg er vikar, ringede lidt sent og spurgte, om jeg ikke kunne komme forbi. Det kunne jeg jo egentlig godt nu, hvor feber og betændelse var væk, men det blev i pailletbukser for de er så behagelige at have på (og så er de rene, hvilket man ikke kan sige om meget af mit andet tøj), og selvom det egentlig var vamt så beholdt jeg altså min cardigan på, for jeg vil ikke blive syg igen
 13. april 2010  Posted by at 20:05 Klædeskabet, Pailletter  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>