feb 262010
 
Der har været delte meninger om Chanels træsko fra ss2010. Jeg synes, de er forfærdelige – det er jo sådan nogle kedelige træsko bare med hæl. Til gengæld synes jeg, at træskoene på nederste på billede godt kan bruges som fortolkning. Dem kunne jeg sagtens se med brune ben og smukke sommerkjoler. Nå ja, så er de fra Topshop og koster £40, hvilket nok også er noget mere inde for rækkevidde.

billede fra style.com
Billede fra topshop.com

 26. februar 2010  Posted by at 21:10 Mode, Topshop  Add comments

  5 Responses to “Øhm ja… Træsko”

 1. Samme mening herfra. Umiddelbart kan jeg ikke se de fantastiske i dem.

 2. Jeg synes ikke træsko kan være pæne i nogen form.

 3. Camilla: He, nej jeg må indrømme, at jeg nok kunne finde pænere sko fra Chanel.

  Samano: Så du kan heller ikke lide de nederste?

  – Vibeke

 4. Nej synes de prøver at være noget de ikke er.

 5. Jeg har selv postet et indlæg som dette. Tjek det her: http://fashion-affairs.blogspot.com/2010/02/trsko.html

  // Ditte, Fashion Affairs

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>