feb 212010
 

I dag har kæresten været på ARoS og set både Sense City, Yes is more ( begge 2. gang for mit vedkommende) samt Jakob Holdts “Tro, Håb og Kærlighed”. Jeg er egenlig ret vild med kuglebanen af Jeppe Hein, den giver også en god dynamik og liv på udstillingen, men den kan også være lidt i vejen og distraherende. Jeg ved ikke rigtig, om den er blivende. Det var sidste dag for Sense City og Yes is more. Det var rigtig hyggeligt, men i går sad vi og så film til kl 3, og hele dagen har jeg bare været så træt og der er lidt zombie over mig. Efterfølgende var vi et smut på Burger King, da jeg udover søvn også var i underskud af mad. Det har bare været så meget søndag.
 21. februar 2010  Posted by at 19:10 Andet, Kunst, Oplevelser  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>