feb 132010
 
I dag står den på hygge. Min mor havde hentet morgenbrød, så jeg fik tebirkes (det hedder de altså!!!) og nu sidder jeg og syr perler på satinbånd og lytter til musikquizzen. Ellers er mine planer at komme i gang med Det gyldne kompas, som jeg fik i julegave og ikke har læst sien 6.-7. klasse (ca 10år siden!). I aften skal jeg ud og have en øl med Solsikken (og evt nogle flere) og det trænger vi vist begge til. Der kommer nok et indlæg om resultatet af perlerne senere.

 13. februar 2010  Posted by at 14:21 Andet, DIY  Add comments

  2 Responses to “Lørdagshygge”

  1. Hej Vibeke, lyder hyggeligt din dag og senere øl med vennerne
    PS: Glæder mig til at se resultatet af perlerne, skal de herefter når det er syet på bånd syes på tøj f.eks?
    (syr selv en del)

  2. Ja, ny er jeg snart nået til øllerne. Jeg har tænkt mig at binde det og bruge det som en halskæde. Jeg nåede dog ikke helt så meget i dag.

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>