feb 122010
 
I dag har jeg været ude og købe fødselsdagsgave til min søster (jeg kan ikke lige skrive hvad det er jo) og jeg fik da også lige kigget om der skulle være noget til mig selv. Det var der ikke, ihvertfald ikke noget der også virkede rent perismæssigt. Jeg spottede dog mine pailletbukser til fuld pris, det er godt nok noget rod, når de enkelte butikker bestemmer udssalg/rabatter.

I tiger fik jeg dog købt lidt. Egentlig er jeg ikke så imponeret over deres neglelakker, jeg synes ikke de holder så godt, men til ti kroner er det jo svært at lade være. Jeg prøvede at fange farve og glans, men det var lidt svært, og jeg håber, I kan se bort fra mine vinterramte fingre. Perlerne har jeg tænkt mig at lave en halskæde af, jeg synes, jeg har set så mange med perler syet fast, så nu vil jeg kaste mig ud i et lille DIY projekt. Läkerolerne smager bare godt, så de kom også med (og kom jeg til at tænke på kæresten, da jeg så dem, og ham savner jeg) – i alt 30kr

Jeg har også været ude og lufte Solsikken og hendes hund i dag, vi var lige i en tur i parken ved vores gamle skole. Der er lavet så meget om siden… Til sidst havde jeg kolde tær, men der havde vi også været ude i over en time, og Frida (hunden) havde hentet pinden mange gange.

 12. februar 2010  Posted by at 22:15 Andet, DIY, Seneste køb, Tiger  Add comments

  4 Responses to “Lidt tikroners køb”

 1. Hej Vibeke
  Godt køb. Ved du hvad, jeg troede det var dine egen ansigt/læber, men da jeg kiggede anden gang så jeg at det var et magasin du havde liggende på bordet :-)

 2. Anna: ja den er flot men den skaller godt nok hurtigt uden underlak

  Anonym: Hehe, det kan jeg da egentlig godt se, når du siger det! Skægt ;)

  – Vibeke

 3. Har også selv nogle stykker fra Tiger – fine farver, men ja de skaller hurtigt – det hjælper dog lidt på det med en gennemsigtig ovenpå. :-)

  Forresten troede jeg også, at det var dine egne læber, indtil jeg så det her. Haha.

  http://www.ayoungshopaholic.blogspot.com

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>