feb 082010
 
Det er lidt sjovt med posetasken, for den minder mig om 80’erne, og da jeg var lille, syntes jeg, at den var grim, men man har et standpunkt til man tager et nyt ;) Jeg kan nemlig rigtig godt lide den nu, specielt i ruskind med fine sølvnitter. Jeg synes også, den her har en rigtig fin størrelse (se billede nr 2). Jeg tror dog, at jeg ville være opmærksom på, hvad jeg satte den sammen med for ikke at få for meget firserfølelse. Tasken er fra ASOS og koster £35, men lige nu kan man få 20% rabat med koden ASOSINSTYLE. Jeg tjekkede lige om koden virkede, og det gjorde den ikke første gang, men anden gang gjorde den! Så prøv igen, hvis ikke det lykkedes første gang.

Billeder fra asos.com
 8. februar 2010  Posted by at 20:55 Asos, Nitter, rabatkode, Tasker, Ønsker  Add comments

  4 Responses to “Posetaske”

 1. Ej hvor vildt. Vi har lavet nærmest det samme indlæg. På samme tid. På den anden side – det sker vel engang imellem i denne verden :)

  /Maria

 2. Ih, den så jeg også hos Maria tidligere, og er lidt faldet for den. Den er altså virkelig fin! :)

 3. Maria: Nej hvor sjovt! Mit var forprogrammeret, så det er altså ikke fordi jeg aber efter ;) Lidt vildt, at vi også skriver noget i samme stil… Man kan vel kalde det god smag.

  Pernille: Ja, den er nemlig!

  – Vibeke

 4. Haha – ja indholdet er meget det samme. Skørt :)

  Men du har ret; det er helt sikkert et resultat af ren og skær god smag!

  /Maria

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>