feb 032010
 
Ja, hvis man har læst de andre indlæg fra idag, så er det jo ret tydeligt, at det har været min dag i dag. Kæresten var også frisk på at se Project Runway, mens vi spiste, det var et godt afsnit!

Nå men, jeg var et smut forbi Bestsellerbutikken i dag, og der havde de “køb to og få den billigste gratis” på deres udsalgsvarer. Der hang de så, pailletbikserne fra Vero Moda. Jeg har kigget på dem flere gange, først var jeg ikke tilfreds, fordi jeg drømte om pailletbukserne fra Topshop, og da de senere var sat noget ned var økonomien ikke til det. Nu hang de der til 100kr og så 2 for 1 og så slog jeg til og hapsede dem både i grå og sort. Økonomien er stadig stram, men 100kr for 2 par kan den godt klare.

De sorte er godt nok et nr for store, men det gør ikke så meget, når det er haremsbukser. De kan ikke rigtig måle sig med mine andre pailletbukser, men de er gode til hverdag, og så er jeg ikke så øm over for dem som dem fra Topshop.
Billedet er ikke så godt, men der mangler lys, og så må blitzen jo i brug
 3. februar 2010  Posted by at 22:34 Pailletter, Udsalg, Vero moda  Add comments

  4 Responses to “Pailletbukser – yeah!”

  1. snyd (; jeg kiggede også på dem da jeg var i Odense, men der var ingen i min størrelse. Kan godt lide at pailletterne er “matte”.

  2. Betina, ja det er næsten lidt snyd. Jeg synes også det fungere ret godt, at de er matte.

    – Vibeke

  3. Det er et godt køb. Jeg har i dag selv gjort et scoop med køb 2 for 100 i min Vila.

    http://thetigerakachau.blogspot.com/

  4. Chau: Det der 2 for 100 er altså godt :)

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>