jan 202010
 


Efter at have spist 1 ½ hjemmelavet burger med hjemmebagte grovboller, bacon og og ost og resten af det der skal til, blev jeg nødt til at kravle ned i mine bløde joggingbukser og lægge mig på sofaen for at se Project Runway. Selv her 1 ½ time senere er jeg stadig voldmæt. Men åh, hvor var det godt. Jeg kom dog lige til at tænke på de bukser, jeg så i Vero Moda i går til 199kr. Jeg er helt vild med mønstret. Farven er måske lidt svær at se, men den er sart lyserød/pudder/nude (skulle til at skrive pude, gad vide hvilken farve det er?), eller hvad man nu foretrækker. Dem kunne jeg godt forestille mig blev gode til foråret, jeg overvejer dem ihvertfald, og så var de dejlig bløde ;)

 20. januar 2010  Posted by at 22:36 Andet, Vero moda  Add comments

  5 Responses to “Bløde bukser”

 1. pudsigt. vi har også lavet hjemmelavede burger i dag.. :-)

  /Chau

 2. Nui, den ser god ud. Er det en opskrift, du har fundet på nettet?

 3. Chau: sjovt, men det er altså også godt :)

  Chelle: naa, det ar bare på slump, men

  3 dl lunken vand
  ca 1/3 pakke gær (a 50g)
  ca 250g fuldkornshvedemel
  ca 250g alm hvedemel
  ca 1 spsk sukker
  ca 1 flad spsk salt.
  også puttede jeg nogle hørfrø i.

  gær opløses i vandet og blandes med resten. lad det hæve til ca dobbelt størrelse, slå dejen ned og form 4 flade boller, lad dem hæve lidt mere og bag dem så i ca 20 min på 200*C.

  De blev lidt tunge i det, men jeg var også ret utålmodig (og sulten) så de kunne godt have hævet noget mere. Det fungerede nu ret godt. Resten af burgeren er vist rimelig klassisk.

  – Vibeke

 4. Super – de må prøves :-)

 5. Chelle: velbekomme :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>