jan 102010
 
Jeg er faldet lidt for denne silkeskjorte fra Silence+Noise på Urban Outfitters netshop, den er endda sat ned til £9,99. Den eneste grund til, at den ikke allerede er på vej til mig er portoen på £15,95 – det er simpelthen alt for mange penge, specielt når nu skjorten er billigere. UO burde gå Topshop mm og ASOS i bedende og tilbyde en billegere porto.

Billede fra urbanoutfitters.co.uk
 10. januar 2010  Posted by at 21:08 Urban Outfitters  Add comments

  7 Responses to “Silkeskjorte og for dyr porto”

 1. Helt enig deres fragt er syret høj.

 2. Ja, og så læste jeg lige, at de sender med DPD, og dem har jeg aldrig hørt noget godt om…

  – Vibeke

 3. Det er rigtig dyrt!
  vil dog sige at jeg ved at min kæreste bestilte noget til mig, som nåede frem i tide. Vil skyde på leveringstiden var ca. en uge.

  - http://www.blogalahelene.blogspot.com

 4. Helene: det lyder godt, men det bliver vist ikke denne gang jeg bestiller derfra.

  – Vibeke

 5. Helt enig, de burde tilbyde en lavere porto. Jeg vil dog sige, at til gengæld kommer tingene HURTIGT. Jeg har bestilt der fra 3 gange, og alle gange er det blevet leveret på 3-5 dage. og så kommer buddet altid om morgenen, for mit vedkommende inden jeg skal i skole, så man skal heller ikke vente en dag på at man kan hente pakken på posthuset. Så det er en rigtig god levering, men den burde være valgfri i stedet for tvungen.

 6. Pernille: Jeg har bare ikke god erfaring med fragtfirmaer. Det er helt fint, hvis man er hjemme, men et helevede hvis man ikke er. Her kommer post dk stort set altid om aftenen, og jeg bor 2 min fra posthuset, så jeg er måske lidt forvent. Men ja, det ville være en god idé med nogle valgmuligheder.

  – Vibeke

 7. Ja, det er rigtig nok. Normalt har jeg også kun problemer med fragtfirmaer, fordi de aldrig kommer når jeg er hjemme, men med det her har jeg været utrolig heldig.
  Om aftenen? Det var godt nok sent. Hos mig kommer de altid om formiddagen, hvor man næsten aldrig er hjemme. Og man kan først hente pakken dagen efter, så det er lidt træls.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>