jan 082010
 
Ja, det gør sgu. Nogle gange kommer jeg forbi nyhedsprogrammet Udland på DR2 og udover det er et meget fint program, så er jeg altså også rigtig imponeret af Helen Hajjaj og hendes modige styling. I første omgang virker det lidt voldsomt med fx en guld bluse eller læbestift og store øreringe – specielt når man er vant til kvinder på tv-avisen med blazer og rullekrave, men når man til har vænnet sig til det, så synes jeg også, det fungere rigtig godt. Det fjerner heller ikke fokus fra emnerne, som man måske kunne forestille sig, men man behøver åbenbart ikke at have skjorte og neutrale farver på. Jeg ville ønske, jeg var så modig med farver, men klæder altså også hendes hår og hudfarve godt. Mere personlig stil ind i nyhederne tak!

Billeder fra dr.dk
 8. januar 2010  Posted by at 22:59 Mode  Add comments

  3 Responses to “Det holder altså!”

 1. Sjovt, for jeg ledte forgæves efter billeder af hende i disko-guldrædslen fra i går, jeg ville nemlig have skrevet et indlæg om hvor forfærdeligt malplaceret jeg fandt hendes påklædning :) Synes det er helt ok at nyhedsværterne ikke ser så konservative ud, som det var normen engang, men dét der synes jeg er virkelig upassende for et seriøst program, da jeg synes det tager fokus væk fra dét, det handler om :)
  Men fedt, at man kan se forskelligt på tingene :)

 2. Hehe, ja det er sjovt :) Det var helt umuligt at tage et screenshot af det, men der var nogle små billeder ude i siden.

  Altså måske skal man vænne sig til det, men jeg synes slet ikke, at guldblusen generede mig. Til gengæld kan jeg godt få et flip, når slipsene sidder skævt på nyhedsværter… ;)

  – Vibeke

 3. Helen er den mest DRAGENDE studievært jeg længe har set. Hun trylbinder mig simplethen.
  Kan ikke få nok af at se på hende….tak DR og tak Helen.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>