jan 062010
 
I november blev jeg interviewet af Malin Præstiin, der er jounaliststuderende. Jeg skrev kort om det dengang. Hun lavede en opgave om modebloggere og skjult reklame, og nu kan man læse en del af hendes opgave på dSeneste, hvor hun er gæsteblogger.

Der har tidligere været debatter her på bloggen om samme emne, læs her og her

 6. januar 2010  Posted by at 14:04 Modeblogging  Add comments

  10 Responses to “Artikel om modebloggere og skjult reklame”

 1. Som altid deler vi holdning på dette område:). I øvrigt en interessant oplysning, at bloggerne der samarbejdede med Friis, fik lov til at beholde deres outfit. Jeg opdagede ved et tilfælde, for et par måneder siden, at de rent faktisk alle var klædt på af Friis (de valgte dog selv de specifikke tøjdele), og det syntes jeg faktisk, de burde have nævnt. Men at de samtidig fik selvsamme sæt tøj i gave, burde helt sikkert været fremgået.

  Susie
  http://www.stylemeupplease.blogspot.com

 2. Susie: hehe, det er altid godt med nogen, der giver en ret ;) Jeg må indrømme, jeg har ikke har sat mig ind i hele Friis&Co tingen, men mener jeg har læst enkelte steder, at de fik tøj. Tjek lige her, der står der noget om folk som reklamesøjler…

  – Vibeke

 3. Spændende artikel.

  Det er også først nu det går op for mig, at de var klædt i Friis og fik tøjet for at deltage i Friis-eventen, men det kan selvf. være mig der har overset den information.

  /Mette

 4. Ja, det er en interessant artikel. Jeg synes, det er spændende at læse de forskellige vinkler.

  /Maria

 5. Mette: Det virker måske som om det ikke har været tydeligt nok så… Hmm man kan jo læse tilbage, hvis man orker.

  Maria: Ja, hun er kommet godt rundt omkring. Jeg er glad for, der er nogen, der gider at tage emnet op.

  – Vibeke

 6. Ja, man bliver jo helt nysgerrig. Måske en dag, hvor jeg keder mig i min arbejdsløshed, gør jeg det.

  Men jeg mindes ikke at have læst om det nogle steder.

  /Mette

 7. Det ER også muligt at gå i for små sko mht. Friis event, piger. Ja, folk skulle da have skrevet det.. Men der var der ikke så stor snak om gaver og åbenhed på alle blogge.

  Ligefrem at side og læse tilbage for at finde fejltagelser fra fortiden er to low to go, men her:

  http://fierceogfattig.blogspot.com/2009/09/new-in-frigg-is-here.html
  http://fierceogfattig.blogspot.com/2009/09/sidste-lrdag-i-september.html
  http://fierceogfattig.blogspot.com/2009/10/nyt-i-kldeskabet-jea-is-here.html

  Kia.

 8. Kia, jeg tror, du tager det for personligt, det er ikke en heksejagt, men folk var i tvivl om hvordan det var, og med artiklen er sagen ret aktuel. Personligt har jeg ikke tiden til at lede efter sådan noget…

  – Vibeke

 9. Jeg tager det meget personligt når der hele tiden bliver peget fingre af modebloggerne, ja.
  Jeg er nemlig en af dem der får mange tilbud og gaver.. Jeg tager det til mig og det burde jeg ikke, for ligemeget hvad jeg gør vil der altid være en eller anden der har ondt bagi.
  :)

  Kia.

 10. Kia: Jeg kan godt forstå dig og nej, du skal ikke tage alt til dig.

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>