dec 262009
 
Åh, jeg har så mange planer med de pailletbukser, og jeg har allerede en masse outfits i hovedet, hvor de indgår. Jeg bliver nødt til at finde mig en ferskenfarvet top, det ville være perfekt til foråret. Jeg kan godt lide denne fra Monki, men ellers håber jeg lidt at finde noget på udsalg i H&M. Jeg tror også min stjernehalskæde kommer til at fungere ret godt med bukserne (ja, jeg er meget glad for den halskæde). Tasken er fra Tophop og skoene er fundet hos Urban Outfitters.

Billeder fra monkiworld.com – topshop.com – Eget – urbanoutfitters.com

 26. december 2009  Posted by at 00:17 DIY, Monki, Pailletter, Smykker, Topshop, Urban Outfitters  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>