dec 032009
 
For lidt over ca en time siden kom jeg hjem fra et gruppeinterview, hvor jeg blev interviewet om det at blogge sammen med fem andre bloggere: Lasse fra Sidsel og Lasse, Louise fra Stins og Lullu, Milla fra Fashison is Art, Kristian fra Never Written, Nanna fra nanna rozalina. Det var rigtig hyggeligt at møde andre, der blogger på den måde, og det kunne da også være hyggeligt at møde bloggere en anden gang. Det er også ret sjovt, at se hvad andre mener om blogging og have nogle at snakke om sin hobby med.
I får også lige et dagens, der består af asymestrik kjole fra H&M, mine “vintage” French Connection støvler, tynd halskæde (gætter det er H&M), armbånd fra kæresten og mormor samt en rød ELF neglelak, der er så grimt lagt at I ikke får et nærbillede.

 3. december 2009  Posted by at 23:41 ELF, H og M, Klædeskabet, Modeblogging  Add comments

  2 Responses to “Til bloggerinterview + Dagens”

 1. Hey…
  Så haps, fast læser..
  Var rigtig hyggeligt at møde dig..
  Håber vi ses igen engang..
  Nanna-R

 2. Hej :)

  I lige måde, det var rigtig hyggeligt, er også blevet fast læser hos dig :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>