okt 212009
 

Jeg så lige på Helenes blog, at der er Store biograf dag på søndag. Hvorfor vidste jeg ikke det?Dette betyder, at alle biobilletter koster det halve på søndag. Det har kæresten og jeg besluttet os for at udnytte, så på søndag skal vi se filmen “Op” i 3D. Normalt koster billetterne alm billetpris+30kr i CinemaxX (hvilket vil sige 105kr her), men på søndag er der jo halv pris, så nu er der jo faktisk råd ;) Jeg glæder mig til at se filmen.

Skal du i biffen på søndag? Og hvad skal du se?

Når nu jeg er ved film, så kunne jeg også godt tænke mig at se the Surrogates, den så ret spændende ud, men den vises ikke i Århus på søndag, ser det ud til. Så gad jeg også godt se Paranormal Activity, fordi jeg har hørt den skulle være super uhyggerlig, og det kan jeg godt lide. Jeg så lige, at BioCity i Århus viser den Allehelgens aften (d. 30/10) kl 23.59. Uh hu! Det er lidt sjovt for normal er jeg ikke så god til at komme i biffen, men lige pludselig vrimler det med film, jeg gerne vil se. Jeg savner nu lidt en biograf som Empire på nørrebro med deres kysserække (det er dobbeltsæder på bagerste række, og der står kysserække på billetten). Her i Århus er Metropol min yndlingsbiograf, den er så hyggelig.
 21. oktober 2009  Posted by at 18:22 Oplevelser  Add comments

  6 Responses to “Biotip”

 1. gælder det alle biografer i hele landet? :D

 2. Ja, så vidt jeg kan læse mig frem til. På Kino.dk står der samtlige af landets biografer :)

  – Vibeke

 3. Det er simpelthen genialt (: Er glad for at jeg kunne viderebringe budskabet, hehe.

 4. super! – må straks tjekke hvad der går! tak for tippet piger.

 5. uh, var inde og se UP i tirsdag i 3d og det kan virkelig anbefales! glæd dig. :)

 6. Helene, ja det var super, er jo stor fan af at spare ;)

  karenmarie, det lyder godt, jeg glæder mig også!

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>