sep 072009
 
…bliver gravid (om laaang tid), vil jeg meget gerne se lige så godt ud som min veninde. Jeg synes, hun har set ret cool ud de gange, jeg har set hende. Hendes stil er realistisk, for selvom man gerne vil se godt ud, så må komfort vist være første prioritet, når der er 7 uger til termin. Jeg har set kendisser rende rundt med tårnhøje stilletter og stamme kjoler, og selvom jeg ikke har prøvet det, så ved jeg, at det ville være helt urealistisk for mig. Så mit gravide stilikon bliver helt sikkert min veninde. Men lige nu er det ikke så aktuelt ;)

PS.På billedet til venstre blæser det, så toppen ser lidt sjov ud.

PPS. Jeg glæder mig meget til lille William/Felix kommer ud!

 7. september 2009  Posted by at 18:48 Inspiration  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>