jul 152009
 

Jeg var lige et hurtigt smut forbi Deichmann, hvor der var fyldt godt op med nitter på hylderne (igen). Man skulle tro, at jeg (og andre) snart har fået nok af nitter, men det har jeg ikke! Jeg tror ihvertfald, vi skal hen til foråret, før jeg får nok.

Forresten, når jeg nu er ved nitterne, så kan man i H&M’s drengeafdeling finde et armbånd med to rækker pyramidenitter til 30kr, perfekt hvis man trænger til nitter men er flad.

Nå, tilbage til skoene, stilletterne koster vist 299kr og ballerinaerne 169kr, men I må ikke hænge mig op på det. Jeg har brandt mig lidt varm på det første par, som heller ikke er helt så høje, som nogle af de andre er.

De næste to par er jo endnu et forsøg på at kopiere Balmain, jeg synes, det første på er blevet mest vellykket, men jeg tror, de kunne blive endnu bedre, hvis man kastede sig ud i lidt DIY og limede nogle similisten på. Der er jo faktisk plads til det. Ebay ville nok være stedet at lede efter similisten.

Jeg er også blevet ret vild med ballerinaerne her. Det eneste minus er, at nitterne ved hælen kun er på den viste side og ikke den anden. Jeg synes også, de hvide er fede, men de har måske lidt Elvis over sig (der skal nok ikke simili på dem ;) )

De sidste to par har meget høje hæle og er ikke nogle, jeg ville kunne gå i, men jeg kan egentlig godt lide første par, specielt hvis de ikke var peeptoe.

Er I ved at blive træt af nitter? Eller kan I holde til det laaang tid endnu?

 15. juli 2009  Posted by at 13:58 Budgetfund, Deichmann, Nitter, Sko  Add comments

  13 Responses to “Nitter for 117. gang”

 1. Jeg må indrømme at jeg faktisk er sprunget helt over nittebølgen… Jeg synes jo faktisk de er flotte, og specielt de øverste sko du viser kan jeg virkelig godt lide – men det bliver simpelthen instant flash-back til mine tidlige teenageår så snart jeg forestiller mig at tage dem på. :S

 2. Jeg kan holde til det laaaang tid endnu – hvad med dig? :)

 3. Smaa Ord: Jeg havde også noget med nitter dengang, men jeg fik vist ikke udlevet det helt ;) Fin blog forresten – jeg var lige inde og kigge.

  Senette: Jamen ihvertfald til foråret, så må vi se, om jeg ikke længes efter noget lysere og lettere til den tid ;)

  – Vibeke

 4. Jeg har det første par og jeg synes de er gode at gå i. Noget man ellers ikke plejer at kunne forvente af et par Deichmann sko! Jeg fik simpelthen så mange komplimenter sidst jeg havde dem på.. Skønne sko! Jeg elsker nitter!

 5. Åh, det lyder godt. Tak for anmeldelse :)

  – Vibeke

 6. Jeg har det høje “støvle” par med peep toe – de er RIGTIG høje, men jeg er vant til det så det går. Har også fået vanvittigt mange komplimenter for dem.

 7. De er altså også rigtig fede, men desværre for høje til mig…

  – Vibeke

 8. hvad kostede de balmain agtige? :b

 9. Jeg er også vild med nitter og overvejer pt. at købe endnu par nitte støvler :-) … synes disse med nitter ser fine ud, så måske man skulle forbi butikken og opleve dem live.

 10. Betina: Jeg mener, de koster 299kr, så det er da til at betale.

  Chau: Jeg så godt, du havde fået købt nogle fine støvler. Deichmann er godt nok i en lidt anden kvalitet, men de er jo så også meget billigere.

  – Vibeke

 11. Jeg har købt dem på billede nr. 2. De er helt fantastiske. Jeg havde kig på nogen der minder meget om fra topshop, men de var rigtig dårlige at gå i, i forhold til dem fra deichman :)

 12. Åh, det lyder godt nok fristende, de er altså også rigtig fede!

  – Vibeke

 13. Hej,
  jeg fik også købt dem på billede nr. 2 fordi jeg også fik konstateret at dem fra Topshop model Livid var for høje at gå med og for tunge. Jeg kan godt anbefale disse fra Deichmann, kan godt lide at de ikke er så “festlige” i forhold til dem fra Topshop, så man kan bruge dem i hverdagen også, samt at de er lette og ikke koster nær så meget :-)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>