maj 312009
 

… jeg blev helt vild med nitter, var, da jeg så dette billede i Cover nr. 26 (september 2007). Jeg har før godt kunne lide dem, men for mig var det her på en helt ny måde. Jeg synes, det ser super fedt ud med nitterne i plamager som på billedet. Det minder mig lidt om en robot, hvor man kan se metallet igennem. Det er designeren EGR, der står bag, og du kan se lidt flere billeder her.

Jeg drømmer stadig om sådan nogle bukser, eller måske top med pyramidenitter på albuerne eller skuldrene eller ned over brystet. Det kunne være, at man skulle kaste sig ud i et DIY, jeg tror desværre, at det vil tage så lang tid, at nitter vil hænge en ud af halsen, når man er færdig.

billede cover.dk
 31. maj 2009  Posted by at 20:30 Inspiration, Nitter  Add comments

  2 Responses to “Første gang…”

 1. Hej!! :)

  Woow, det er fedt det der billede!
  Måske man skulle kaste sig ud i at sætte nogle nitter på sine gamle bukser?? ;)

  FLot blog!
  ***NIcklas
  http://my-clothing-blog.blogspot.com/

 2. Hej :)

  Mange tak. Jeg har også siddet mange gange og overvejet det DIY projekt, men jeg har vist ikke tiden.

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>