jun 142012
 

 

Så kom jeg for alvor over på www.discountliv.dk – jeg har taget de gamle indlæg med mig, for de er jo også en del af bloggen, men der kommer også til at være nye ting hovedsageligt, at bloggen fremover bliver helt reklamefri med undtagelse af de gamle indlæg. Det ville være akavet hvis jeg skulle til at censurere i dem,  de har været en vigtig lektie for mig.

Jeg har også tænkt mig at lave en linkliste med reklamefri blogs, så hvis du er helt uden reklamer (hverken modtager gaver, rabatter, penge eller lign pga. din blog), så smid en kommentar og din blog kommer på listen, når den bliver oprettet. selv har selvfølgelig tænkt mig at tjekke op på det blogge der kommer på listen.  I kan læse mere om mine bevæggrunde for en reklamefri blog.

Der kommer også en almindelig link-liste, jeg tænkte bare det også var en god mulighed for at få ryddet lidt op. Jeg er overhovedet ikke færdig med at lave layoutet på denne blog, men det kommer løbende, hvis I støder ind i noget mærkeligt eller har nogle foreslag, så læg en kommentar.

 

Jeg håber I vil læse med her på den nye adresse :)

 14. juni 2012  Posted by at 10:12 Bloggen  Add comments

  4 Responses to “Det nye og det gamle”

  1. Fint, at du er tilbage. Du har været savnet:-)

    Min blog har også holdt en pause, men er genpstået. Og den er som altid helt reklamefri. Hvis jeg køber noget med rabat, er det noget alle andre også kan købe med rabat og en rabat eller udsalg, som jeg selv har opdaget i webshoppen eller butikken. Mit trick er jo stadig, at folk ikke kan sende mig en email, så jeg får simpelthen ikke nogle tilbud om sponsorater, rabatter eller gaver.

    • Tak, Liselotte. Jeg notere dig på min liste ;) Jeg går helt klart ind for demokratiske rabatter ;) det er ikke en dum idé at udelade en mail, men jeg kan nu godt lide, at man kan komme i kontakt med mig på en anden måde end bare kommentarfeltet.

  2. Velkommen tilbage, har klikket forbi flere gange, for at se om du var tilbage :) Super ide med links til de reklamefri, ikke at jeg ikke læser blogge med reklamer, for det gør jeg tit og ofte, men nogle gange føler man de reklamefri slet ikke findes længere, og synes det er meget dejligt at få en oversigt.

    • Mange tak, Charlotte :) Jeg læser også dem med reklamer, men det havde passet mig bedre, hvis der ikke var så mange eller slet ingen :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>