jun 152012
 

 

Da jeg i tirsdags var ude og svinge gavekortet spottede jeg de fineste glimmer sandaler (øverst) i H&M. Jeg er ret facineret at kombinationen af pastel og glimmer, det er næsten for meget af det gode – men også kun næsten. De koster kun 129kr, så jeg overvejede lidt at købe dem, men jeg har bare en god portion lyserød og guld glimmer, som skriger efter at blive brugt, så jeg tror jeg vil se dem som inspiration.

Det andet par har jeg sukket efter længe. Uhm ruskind, uhm mintfarvede og uhm kun £28. Jeg ved bare ikke, hvordan jeg skulle style dem med de ting, jeg har i forvejen. Så jeg er fornuftig, men hvis de nu skulle blive sat voldsomt ned, kan det godt være de kommer hjem til mig alligevel.

 15. juni 2012  Posted by at 09:06 H og M, Sko, Topshop, Ønsker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>