jun 152012
 

 

Jeg elsker kombinationen af udsalg og gavekort(til H&M)! Nude ballerinaer i ruskind til 100kr  – jo tak da :) Jeg var også ret tæt på at købe en mørkegrå kjole med slåom effekt. Jeg har egentlig kigget på den mange gange og været tæt på at købe den, og jeg var da også overbevist om, at jeg skulle have den, da den hang der til ca. halv pris – men så skete der et aller andet.  Generelt handler shopperåd om, at man skal finde tøj, der passer godt ind i den eksisterende garderobe, men altså, det kan også godt passe lidt for godt ind og den blev pludselig al for forudsigelig. Så jeg lod den hænge, selvom den var lige mig og billig (igen lige mig).

Har du nogensinde oplevet at noget var lidt for meget lige dig?

 15. juni 2012  Posted by at 17:58 H og M, Shopping, Sko, Udsalg  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>