jun 162012
 

For noget tid siden så jeg denne fine sag på Topshops hjemmeside og var selvfølgelig helt vild med den. Den har det helt rette snit, så den både kan dresses op og ned. Prisen er £80, og selvom det ikke er voldsomt for en fin pailletkjole, så er det for mange penge for mig, specielt når jeg skal ud at rejse om lidt. Men nu så jeg den i virkeligheden i går, og den er sååå fin, så nu går jeg og håber den kommer med i udsalget, selvom det vist ikke er helt realistisk. Den koster forresten 999kr i butikken, så det kan helt sikkrt betale sig at købe den over nettet.  Mit eneste problem med kjolen er måske at den er for genkendelig, for selvom jeg allerede har flere ideer til styling, så er det jo en meget iøjefaldende kjole, så man kan nok ikke bruge den hver gang med skal noget  modsat en sort kjole.

Du kan finde kjolen her.

 16. juni 2012  Posted by at 11:09 Kjoler, Topshop, Ønsker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>