jun 172012
 

 

Neon og knyttede armbånd er jo super hotte lige nu, og selvom man kan få dem billigt rundt omkring, vil jeg gerne slå et slag for lidt DIY. Det er ikke særligt svært eller dyrt, og man kan lave dem præcis som man gerne vil have dem. Jeg lavede for lang til siden en guide til, hvordan man knytter armbånd, du kan finde den her. Det neonpink snor på billedet er muresnor og det fås fx i Silvan og andre byggemarkeder, og de har åbent søndagen, så det er en oplagt søndagsbeskæftigelse. Er man mere til diskrete farver har ebay jo aldrig lukket, og der kan man finde masser af billigt snor og perler. Jeg er selv lidt på jagt efter de perfekte perler til endnu et pink armbånd.

 17. juni 2012  Posted by at 13:48 Armbånd, DIY, Ebay, Smykker  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>