jun 202012
 

 

For nogle måneder siden var jeg ved at løbe tør for dagcreme, og selvom jeg var glad for min Green People creme uden parfume, kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt. Jeg stødte på Matas naturs dagcreme med solfaktor 15 – men kun i cyperspace, for den var ikke til at finde i nogle butikker. Nu havde jeg ligesom besluttet mig for, at jeg ville prøve den, så hver gang jeg kom forbi en matas, var jeg lige inde og se, om de havde den. I går lykkedes det endelig, og i dag fik jeg prøvet den rigtigt.

Umiddelbart er jeg fint tilfreds, den lugter lidt af solcreme, men jeg foretrækker mine produkter lugter kemisk frem for af parfume. Konsistensen minder også lidt om solcreme men er ikke lige så fedtet, jeg ville nok ikke bruge den, hvis jeg havde fedtet hud, min er noget kombineret. Og når vi nu er ved det der solcreme, så står der bag på, at man skal bruge hvad der svarer til en teske i ansigtet for at få den rigtige beskyttelse, og det er altså for meget. Så lad være med at bruge den som din primære solbeskyttelse.  Jeg ser det som en backup, de dage jeg normalt ikke ville tage solcreme på, fordi solen ikke er slem, eller jeg ikke skal opholde mig der så længe. Den trænger rimelig hurtigt ind, men den endelige bedømmelse må jeg hellere vente med, til jeg har brugt den lidt længere.  Den koster forresten 79,95 kr.

 20. juni 2012  Posted by at 11:17 Seneste køb, Skønhed  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>