jun 212012
 

 

I går hapsede jeg disse tre fine lakke fra H&M til en tier. De er små i størrelsen, men det passer fint, for jeg får sjældent brugt neglelak op. Sølven og glitteren er gode her til sommer, men den blå vil jeg nok vente med til efteråret.

Jeg er for resten sikker på, at i dag bliver fantastisk, vejret skulle være rimelig godt, der er en uge til jeg skal til Miami (og to uger til New York), og i dag har jeg niårsdag med min kæreste, og jeg render allerede rundt og ser helt fjollet og forelsket ud. Jeg håber, I får en dejlig dag :)

 21. juni 2012  Posted by at 08:02 Andet, H og M, Skønhed  Add comments

  One Response to “For 10 kr blandet slik til neglene”

  1. Den hapsede jeg også den anden dag :)

    Den med glimmer vil være super passende i USA – så fine farver :D

    Tillykke med de 9 år :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>