jul 182012
 

Obs: hvis du kun er interesseret i udsalget så spring første afsnit over

Åh nej, hvor har jeg været ramt af jetlag, det hjælper selvfølgelig heller ikke at være syg, på smertestillende og så skulle konfronteres med 4 indbrudstyve der var ved at bryde naboens dør op. Jep, så lå lå man lige på sofaen lørdag eftermiddag og prøvede at overleve, da lydene fra opgangene blev lidt fra mytiske og man kigger ud af dørspionen og ser lige op et stk indbrudstyvs næse samt hans tre venner i baggrunden. De blev desværre ikke fanget (det har jeg ellers været med til engang) men de nåede heldigvis ikke at komme ind at tage noget. Det er fjerde gang jeg har med tyve at gøre og jeg bliver monster vred hver gang, det er faktisk det eneste jeg nogensinde har oplevet der kan gøre mig agressiv, men det er også bare så ubehageligt at man ikke kan føle sig tryg i sit eget hjem.

 Men jeg gider ikke skrive mere om dumme tyve, så er det bedre med udsalg ;) ASOS har nemlig yderligere 10% rabat på deres udsalg med koden 10sale den virker frem til mandag kl 10. Jeg har fundet et par godetilbud der klun bliver bedre med mere rabat. Silkekjolen fra Vero Moda Very har jeg selv hapset. Jeg synes også den røde uldfrakke fra ASOS er rigtig fin og enkel. Priser(uden rabat) og links kan du finde under billederne :)


Silketop med peplum fraASOS til £13,50  – Silkekjole fra Vero Moda Very til £22,50 – Bukser fra Baum & Pferdgarten til £23 – Mintgrøn clutch i læder fra ASOS til £18

 

 Lys lædertaske fra ASOS til £22,50 – Mønstret kjole fra Numph til £19,50 – Uldfrakke fra ASOS til £25 – Sølvjakke i uld og silke fra by Zoe til £72,50

 

 

 18. juli 2012  Posted by at 10:56 Asos, rabatkode, Udsalg  Add comments

  One Response to “Asos udsalg med ekstra 10%”

  1. Hej Vibeke!
    Super fed blog! Elsker den også har du altså en mega god smag/stil!!!! ;D
    Jeg vill bare lige spørge dig, om man stadig kan købe den her kjole, som du har på i det her indlæg(http://discountliv.blogspot.dk/2010/09/et-hurtigt-dagens.html), for den er rigtig flot!? Og hvid ikke, sælger du måske din eller noget? ;-)

    Klem herfra ;-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>