sep 082012
 

 

Klik, klik, klik og der var glitter og glimmer på vej til mine fødder :) Jeg har luret et stykke tid på disse sko fra KG by Kurt Gieger bl.a. på shoescribe.com hvor de står til €68 og er udsolgt i min størrelse, men med lidt googling fandt jeg dem i dag på Amazon.co.uk til £28 inkl skatter (og gratis fragt – jeg elsker gratis fragt – hvis jeg skulle have en netshop ville der altid være gratis fragt, jeg tror det sælger ret meget), hvilket vil sige ca. 260kr –  sat ned fra 1030. Eftersom de er i læder og med en solid gummisål, synes jeg, det er super køb. Jeg glæder mig til at bruge dem her til efteråret, og når det engang bliver forår.

EDIT: Jeg opdagede lige at Amazon giver 20%  på et enkelt køb, hvis man tilmelder sig deres fashion-nyhedsbrev, så nu endte skoene på ca 210kr i stedet :)

 8. september 2012  Posted by at 16:52 Budgetfund, Netshopping, Seneste køb, Shopping, Sko, Udsalg  Add comments

  4 Responses to “Shopping fra sofaen: Glitter!”

  1. Virkelig fine sko, og fantastisk besparelse! Håber de lever op til forventningerne!

  2. Årh, hvor du lokker! Nu har jeg også klikket dem hjem (der var kun 1 tilbage i min størrelse .. så har jeg jo ikke noget valg!) Er meget spændt! :)

    • Næ, så var du jo nødt til det ;) Jeg er også spændt, men jeg tror også de er rigtig fine i virkeligheden.

      – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>