sep 092012
 

Jeg tror min ferie i år til Miami og New York sammen med kæresten har været den bedste ferie nogensinde, den var en kombi af sol og strand, eksotiske planter og dyr, storby, familiebesøg, en anderledes kultur (min familie deovere er jøder og en lille smule ortodokse og selvfølge generelt den amerikanske kultur), lidt bilferie, lidt shopping, smukke solnedgange, masser af afslapning og hygge og lækker mad.

Den ferie havde det meste, til gengæld var der ikke rigtig noget fokus på bloggen, så jeg har ikke rigtige outfitsbilleder, men jeg havde da tøj på og der blev da taget billeder af mig, så jeg har samlet lidt ferieoutfits :)

Der er forresten et par ting der går igen på billederne, fx hatten som var en stor redning – jeg nåede aldrig at blive skoldet på ferien eller få solstik – og det var virkelig varmt og solen skinnede hele tiden. Der er også en anden ting der går igen, den kommer i et indlæg senere.

Har I også en ferie der topper alle de andre? Jeg synes godt nok, jeg har haft nogle fantatiske ferier, men denne slår vist alt, jeg bliver stadig helt høj af at tænke på den.

 

 

 

 

 9. september 2012  Posted by at 11:19 Klædeskabet, New York, Rejser  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>